Bestel hier bloedonderzoek mogelijkheden voor particulier.

Voetreflex

Over

Voetreflex

In de voetreflex therapie staan verschillende zones van de voet in verbinding met onderdelen van het lichaam zoals organen, weefsels, botten en spieren. Door middel van het aanraken van deze zones en reflexpunten kunnen blokkades aangepakt worden. Daardoor wordt bijvoorbeeld tijdens het afvallen de spijsvertering ondersteunt en afvalstoffen verdwijnen sneller het lichaam. Vervolgens komt er meer energie, waardoor er meer ruimte is voor herstel en verbetering in het lichaam. Anderzijds komt er ook meer mentale rust en ontspanning.

Hierdoor kan een voetreflex behandeling ondersteuning geven bij het afvallen. Vervolgens kan voetreflex ook  meer balans geven om weer beter in uw vel te komen. Daardoor is het een positieve manier in het krijgen van een gezonde leefstijl.

Voor een afspraak neem nu contact met mij op!

Waarom voetreflex bij afvallen?

De voetreflextherapie zet ik daarom ook in mijn praktijk in ter ondersteuning voor het krijgen van een betere leefstijl. Omdat het helpt bij ontspanning, stress verminderen, verbeteren van spijsvertering etc. Het helpt zodoende de harmonie tussen lichaam en geest weer in evenwicht te brengen. Daarom is het een veilige methode, welke helpt inzicht te krijgen waarom er onbalans is of gevoeld wordt. 

Wanneer voetreflex therapie?

Voetreflex werkt ook goed bij andere klachten:

  • Pijnbestrijding, 
  • burn-out of overspannen
  • Gewrichtsklachten
  • Hoofdpijn/migraine
  • Spijsvertering en darmproblemen
  • Hormonale of overgangsklachten

Ik ben ook aangesloten bij de batc en mijn mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Bond van Europese Reflexologen. Daardoor zal ik altijd volgens de strikte eisen mijn behandeling uitvoeren. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholing. 

Vergoeding voetreflex Barendrecht

Door mijn registratie als beroepslid bij de BATC,  is het mogelijk is om (gedeeltelijke) vergoeding van uw behandeling terug te krijgen via de zorgverzekering via de aanvullende verzekering.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikservaring te bieden. We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven. Privacy- en cookiebeleid.