Bestel hier bloedonderzoek mogelijkheden voor particulier.

Leefstijl Barendrecht

Over

Leefstijl Barendrecht

Leefstijl Barendrecht helpt je een gezonde leefstijl op een makkelijke manier te bereiken. Daarvoor ben je bij Leefstijl Barendrecht aan het juiste adres. Waarschijnlijk heb je al veel geprobeerd, maar heeft niets nog gewerkt om bijvoorbeeld af te vallen of gezonder te leven en jouw klachten te verbeteren.

Door een integrale aanpak in mijn leefstijltraject, kan je van al mijn kennis en tools gebruik maken om je als mens weer gezonder en fitter te voelen. Doordat je kiest voor leefstijl Barendrecht kan je je weer Wel in Vorm voelen en ervaren dat dit een positieve uitwerking gaat krijgen in wat jij zal aantrekken in je leven (law of attraction). Benieuwd wat leefstijlcoaching jouw kan brengen? Bel mij dan voor een afspraak.

Wat doet de leefstijlcoach

Leefstijl Barendrecht helpt jou om een gezond en haalbaar voedingspatroon te krijgen, zodat je weer beter in je vel komt.  In de begeleiding komen uitgebreid onderwerpen aan bod, die mogelijk belemmerend werken om bijvoorbeeld blijvend je leefstijl aan te passen. Daarom besteed Leefstijl Barendrecht in de afspraken aandacht aan balans tussen inspanning en ontspanning, slapen en stress. Je krijgt meer bewustwording over voeding en de positieve uitwerking ervan op bijvoorbeeld je energie. Het traject is in overleg met jouw doelstellingen.  

Doelgroep

Heb je bijvoorbeeld last van overgewicht (bmi > 25), diabetes, hoog cholersterol, hart en vaatziekten of andere gezondheidsklachten zoals energietekort, stress, slaapproblemen, roken? Je ervaart hierdoor klachten, dan kun je veel bereiken door uw leefstijl aan te passen. Zowel pubers als volwassenen kunnen bij mij terecht. 

Leefstijlcoaching en begeleiding

Leefstijl hangt nauw samen met eetgewoonten en voeding. Wat mijn begeleiding anders maakt, is dat ik met jou samen kijk naar alles wat mogelijk belemmerend werkt voor een juiste leefstijl. Het is meer dan alleen een voedingsadvies. Een traject van leefstijl Barendrecht richt zich op allerlei delen in je leven. Denk bijvoorbeeld aan lichaamsbeweging, beperkende overtuigingen, fysieke klachten, sociale patronen, werk, roken en stress. Natuurlijk kan niet elk probleem in een keer worden opgelost, daarom heeft het de voorkeur dat je het leefstijltraject combineert in een bepaalde periode waarin op diverse afspraken alles besproken kan worden, wat je verder kan helpen om je weer wel in vorm te voelen.

- Fenna Versteeg, Leefstijlcoach

Gezondheid en je wel in vorm voelen, begint bij de juiste keuzes te maken.

Binnen Leefstijl Barendrecht is aandacht voor wat jou geluk en energie geeft.  Een positieve mind-set helpt ook om de juiste motivatie naar een andere leefstijl te maken. Misschien is jouw doel afvallen of wil jij je diabetes 2 aanpakken? Daarnaast kan je doelen hebben om je vitaler en energieker te voelen. Wil jij jezelf nu echt gaan aanpakken en heb je daar alles voor over?  Er is bij mij voor ieder een passend programma om aan jouw doelstellingen te werken. We werken aan een stevig fundament waardoor je in staat bent om duurzame verandering in je leven te creëren.  Daarom word je niet alleen gecoacht wat betreft je gezondheid, maar ook voeding, beweging en je mind-set. Een positieve instelling draagt voor een groot gedeelte bij aan jouw veranderingsproces.

Thema’s die aan bod komen bij Leefstijl Barendrecht:

  • Je motivatie
  • Zinvol leven
  • Bewustwording hoe je omgaat met stress en tegenslagen
  • De juiste voeding voor lichaam en geest
  • Rust, slaap en ontspanning
  • Voldoende beweging
  • De juiste mind-set positief (gevoelens en overtuigingen die beperkend werken loslaten)
  • Familie, relaties, financiën (fundament)

Deze thema’s zijn niet zomaar, uit veel onderzoek blijkt dat als er onbalans is in bovengenoemde thema’s dit invloed heeft op je gedrag, handelen en hoe jij je voelt. Daarom wordt in het Leefstijl Compleet Programma  gewerkt aan het terugvinden van balans tussen onderliggende thema’s en is er aandacht voor jouw voeding een eetpatroon. Natuurlijk kan jij ook een onderwerp toevoegen waar extra aandacht aan besteed wordt. De basis van waaruit gewerkt wordt, is het creëren van gezondheid en welzijn door een positieve mind-set. Daarbij wordt rekening gehouden met omgevingsfactoren zoals stress, voeding, beweging, aanleg etc.

Wat nodig is om te veranderen, ben jijzelf en jouw motivatie!

Bewustwording

Voor het leefstijlprogramma, kunt u gebruik maken van het Leefstijl Compleet Programma of het Persoonlijk Leefstijl Programma. Het is afhankelijk of u bijvoorbeeld alleen een voedingsplan wilt, of dat u gebruik wilt maken van extra consulten die uw traject ondersteunen.  Elk programma is individueel en op maat gemaakt. Kijk hiervoor bij prijzen voor de diverse mogelijkheden. Indien u aanvullend verzekerd bent, kan een behandeling vergoed worden via de verzekering. Ik ben hiervoor aangesloten bij de batc.

Voor een afspraak neem nu contact met mij op!

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikservaring te bieden. We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven. Privacy- en cookiebeleid.