Bestel hier bloedonderzoek mogelijkheden voor particulier.

Immuunsysteem verbeteren

Over

Immuunsysteem verbeteren

Je immuunsysteem verbeteren kan geen kwaad in deze hectische en onzekere tijden. Ondanks alle maatregelen, is de beste manier om virussen en bacteriën de baas te zijn, zelf het heft in handen te nemen. Dit kan door goed voor jezelf te zorgen en je leefstijl aan te passen. Ook de wetenschap stelt dat een sterk afweersysteem ons het beste beschermt tegen infectieziekten. Het is logisch dat bij een zwakker afweersysteem bacteriën en virussen of andere infectie veroorzakers meer kans hebben om een mens ziek te maken.

Naar mijn mening wordt in de huidige media veel te weinig aandacht besteed aan wat de beste manier is om met virussen of andere ziekteverwekkers om te gaan. Dit is n.l. JOUW leefstijl aanpassen en je immuunsysteem verbeteren. In plaats van je door angst te laten leiden, kies je NU voor jouw gezondheid en geluk. Zoals het spreekwoord zegt: angst is een slechte raadgever! Om je daarmee op de juiste weg te helpen kan je bij Leefstijl Barendrecht nu gebruik maken van het programma:

Immuunsysteem verbeteren

Door simpele aanpassingen te doen in je leefstijl zoals goed eten en voldoende rust, gaat jouw afweer en energiesysteem al beter worden. Wat is er voor nodig? JOUW motivatie om weer zelf in controle te willen zijn over jouw leven.

In dit specifieke op jouw afgestemde programma krijg je tips en adviezen die werken om jouw gezondheid en immuunsysteem te versterken. Vanuit verschillende oogpunten wordt aandacht besteed aan zaken die van invloed zijn. Zoals voeding, ontspanning, bewegen, slapen, de juiste vitaminen, maar ook zingevingsaspecten.

Dit programma is maatwerk en daarom altijd individueel. In een periode van 3-6 maanden (afhankelijk van jouw doelen) krijg je persoonlijke begeleiding om naar een gezonde leefstijl toe te werken. Je werkt aan het verbeteren van jouw immuunsysteem en mindset.

Wil jij weer de baas zijn over jouw gezondheid en leven? Meld je dan nu aan of neem met mij contact op.

Ik ben HBO geaccrediteerd leefstijlcoach daarnaast geef ik voedingsadvies vanuit de orthomoleculaire geneeskunde.

neem nu contact met mij op!

Tarieven en vergoeding

Door mijn registratie als beroepslid bij de BATC,  is het mogelijk is om (gedeeltelijke) vergoeding van sommige behandelingen terug te krijgen via de zorgverzekering vanuit de aanvullende verzekering.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikservaring te bieden. We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven. Privacy- en cookiebeleid.