Bestel hier bloedonderzoek mogelijkheden voor particulier.
Mijn praktijk

Behandelingen

01.

Voetreflex

voetreflex

Voetreflex gaat uit dat in de zones van de voet de organen, weefsels, botten en spieren weerspiegeld zijn. Door het geven van een impuls op deze reflexpunten kunnen blokkades worden opgeheven en kan de energie weer gaan stromen. Daardoor krijgt het lichaam een signaal om zich weer te herstellen of verbeteren.  Wanneer er een verstoring is in het lichaam, kan deze therapie de balans helpen herstellen. Op deze wijze kunnen fysieke, psychische en emotionele aspecten van de mens op een positieve wijze verbeterd worden.

02.

Body Mind Release

vrijheid - kopie

Wil jij  meer ontspannen en minder last hebben van stress? Of beter leren je grenzen te herkennen en meer zelfvertrouwen te krijgen? Eindelijk je negatieve mind-set doorbreken, minder afhankelijk voelen van anderen? Voel je je somber, niet in balans en ook vermoeid? Zit je vast en wil je je vrij voelen, meer energie, levensvreugde  of gelukkiger voelen?

03.

Ooracupunctuur

oor acu

De Auriculotherapie ofwel oor-acupunctuur heeft zijn oorsprong vanuit Frankrijk (Lyon), waar begin jaren ’50 praktiserende arts dr. Paul Nogier alle punten nauwkeurig in kaart gebracht heeft. De resultaten van zijn werk zijn over de hele wereld bekend van  Europa, de VS tot zelfs in China, de bakermat van de acupunctuur. Er is veel  wetenschappelijk onderzoek gedaan op het gebied van acupunctuur en chronische pijnklachten of afvallen.

Door de specifieke reflexpunten te gebruiken op het oor, stimuleert het genezend vermogen van het lichaam. Dit komt omdat op het oor, net zoals op de voet, de reflexpunten van het centrale zenuwstelsel, botten, weefsels, organen en spieren liggen. Deze punten zijn goed te vinden met de specifieke puntenzoeker, wat op huidweerstand werkt.

04.

Immuunsysteem verbeteren

immuun

Beschrijving immuunsysteem verbeteren

Waarom Leefstijl Barendrecht?

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikservaring te bieden. We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven. Privacy- en cookiebeleid.