Bestel hier bloedonderzoek mogelijkheden voor particulier.

Afvallen Barenrecht

Afvallen Barendrecht

Om allerlei redenen wil jij afvallen Barendrecht. Daardoor zorg je voor een gezonder en fijnere leefstijl. Daarnaast wil jij dat het blijvende verandering is en kies je voor extra begeleiding.

In mijn praktijk heb ik diverse mogelijke opties waarvoor je kunt kiezen om af te vallen. Daardoor kan je weer lekker in je vel komen. Tenslotte vind je het nu dat het tijd is voor een positieve verandering in je leefstijl en gewicht. 

Traject

Tijdens het intakegesprek krijg jij een compleet inzicht in hoe jouw leefstijl ervoor staat. Daardoor kan jij beter je doelen stellen, omdat je weer beter in je vel wilt komen. Afvallen Barendrecht, begeleid je in dit proces. Daarom wordt na een uitgebreide lichaamsanalyse een persoonlijk plan gemaakt. Hierdoor krijg je goed inzicht in je doelen en resultaten.

Voordat jij je bewust wordt wat een gezonde leefstijl is, worden diverse onderwerpen zoals slapen, bewegen, en ontspanning verder besproken. Tenslotte wil je meer inzicht waarom gewicht verliezen tot op heden niet gewerkt heeft. 

Wat zijn voor jou moeilijkheden en mogelijkheden om af te vallen? Hoe ga jij om met sociale gebeurtenissen zoals een feestje, etentje of drukke periodes in je leven? Op deze manier  krijg je inzicht in jouw patronen. Met als reden terugval te voorkomen en een positieve verandering te maken.. Op deze manier zoek je naar een nieuwe balans in je eetpatroon of met het omgaan van stress. Zodat je jouw doelen bereikt.

Tijdens consult bespreken we welke voeding het beste bij je past. Daarom wordt niet gewerkt met speciale shakes, pakjes of zakjes. Gezonde voeding die je in de groenteboer of supermarkt kan kopen. Volg je alleen het programma om af te vallen, dan maak ik gebruik van BenFit. Dit heeft grote voordelen.

Vaak is het lastig zelf te verzinnen wat je dagelijks dan wel kan eten. Daarom ga je gebruik maken van het BenFit programma. Dit is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen.  BenFit geeft een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Wel gaan we ervoor zorgen dat jij verantwoordelijk bent voor het veranderen van jouw levensstijl. En die eerste stap begint bij de keuze voor voeding! Welke keuzes je maakt en hoe, komt uiteraard uitgebreid aan bod.

Wil je een overzicht van wat het beste bij je past, kijk dan bij mijn progamma’s of neem contact met mij op. Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging batc, waardoor vergoeding soms mogelijk is.

Elk traject start met een uitgebreid intakegesprek. Hierdoor bepaal je een realistische doelstelling in het verliezen van gewicht. Hieruit volgt een persoonlijk samengesteld advies op maat.

Voor een afspraak neem nu contact met mij op!

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikservaring te bieden. We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven. Privacy- en cookiebeleid.