Bestel hier bloedonderzoek mogelijkheden voor particulier.

Hormonale klachten, Migraine en/of Schildklierklachten?

Hormonale klachten, migraine of schildklierklachten

Ervaar jij hormonale klachten, migraine of schildklierklachten? Dit kan voor veel problemen zorgen die vervelend zijn? Symptomen zijn bijvoorbeeld onregelmatige menstruaties, buikpijn of opvliegers en stemmingsproblemen? Hier kan je echt wat aan doen!! Neem met mij hiervoor contact op voor een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden!
Want hormonen bepalen veel in je lichaam en hoe je je voelt! Als hierin onbalans is kan je nare klachten krijgen rond de overgang zoals opvliegers, hartkloppingen of andere  stemmingen etc. Dit begint al eigenlijk rond je 40 e. Onder invloed van oestrogeenveranderingen, gaat je lichaam langzaam verouderen. Maar ook als je jonger bent en onregelmatige menstruaties hebt en daar veel last van hebt zoals buikpijn of hoofdpijn en /of migraines is hier veel aan te doen. Vooral jonge meisjes die net gaan menstrueren hebben hier tegenwoordig veel last van. Tegenwoordig worden zij  helaas door de huisarts meteen naar anti conceptie verwezen om je menstruatie te reguleren. Echter de anti-conceptie heeft zeker ook nadelen:  je lichaam gaat niet normaal leren menstrueren. Je lever wordt al op jonge leeftijd zwaar belast door anti conceptie wat gevolgen heeft ook voor later als je misschien wel zwanger wilt worden. Daarnaast gaat anti conceptie (de pil) ten koste van je B vitaminen, die je hard nodig hebt in je pubertijd!! Want de pubertijd kost energie! En dan heb je B vitaminen o.a. hard nodig.

Er zijn veel oplossingen om problemen hieromtrent aan te pakken met een individueel afgestemd leefstijl en/of beweegplan.

Meer info? Maak een afspraak met mij of stuur een berichtje.

Behandelingen kunnen gecombineerd worden om bijvoorbeeld ook je stress aan te pakken met: Body Mind Release. Want stress of te weinig slapen is een grote boosdoener waardoor allerlei klachten alleen maar verergeren en er nieuwe gezondheidsklachten kunnen onttaan.

Voor mijn behandelingen is vergoeding mogelijk van de zorgverzekering. Ik ben aangesloten bij de BATC

Leave a Comment

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikservaring te bieden. We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven. Privacy- en cookiebeleid.